Metode de plata

 

1. Plata in sistem ramburs

Daca alegeti plata ramburs veti achita in numerar la livrare, catre agentul firmei de curierat, contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere. La livrarea picturilor veti receptiona factura fiscala aferenta picturilor si documentul de plata de la curier aferent transportului. Factura proforma aferenta picturilor a puteti obtine si in format electronic la finalizarea comenzii.  Daca comanda dumneavostra depaseste 400 RON, taxa de curierat va fi achitata de catre vanzator. 

 

2. Transfer bancar (ordin de plata)

 

Daca comandati picturi de pe site-ul nostru cu plata prin transfer bancar, dupa finalizarea comenzii va trebui sa printati sau sa download-ati factura proforma unde veti gasi toate informatiile necesare completarii ordinului de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata pe adresa de email info@picturi-arta.ro. La livrarea picturilor veti receptiona factura fiscala (platita) aferenta picturilor si documentul de plata de la curier aferent transportului. Taxa de curierat va fi achitata in numerar de dvs catre agentul firmei de curierat. Daca comanda dumneavostra depaseste 400 RON, taxa de curierat va fi achitata de catre vanzator. 

Din momentul comenzii, produsele vor fi retinute pentru dumneavoastra timp de 2 zile lucratoare. In cazul in care comanda s-a facut dupa ora 16, cele 2 zile se vor calcula incepand cu a doua zi. Daca in aceasta perioada nu veti face dovada platii, sau suma aferenta comenzii nu va intra in contul nostru, produsele vor fi libere spre vanzare.

 

3. Plata prin card

Daca comandati picturi de pe site-ul nostru cu plata prin card, plata se va face prin intermediul serviciului securizat PlatiOnline. Livrarea comenzii se face doar dupa executarea cu succes a platii. La livrarea picturilor veti receptiona factura fiscala (platita) aferenta picturilor si documentul de plata de la curier aferent transportului. Taxa de curierat va fi achitata in numerar de dvs catre agentul firmei de curierat. Daca comanda dumneavostra depaseste 400 RON, taxa de curierat va fi achitata de catre vanzator. 

Pentru plata prin card, numele descriptorului care va aparea pe extrasul de card al platitorului este picturi-arta.ro

 

 

Nota: Dupa finalizarea unei comenzi veti primi pe email un mesaj de confirmare iar apoi veti fi contactat de catre reprezentantii nostri pentru a stabili detaliile referitoare la finalizarea comenzii. 

 Printarea sau download-area facturii proforme se va face la finalizarea comenzi sau oricand din meniul 'Istoric comenzi' asa cum se poate vedea in imaginea de mai jos: