Intrebari frecvente

Intrebari despre produse si comenzi 

 

Cat de repede pot primi pictura comandata? 

Comenzile se proceseaza in intervalul orar 09:00 - 18:00 luni - vineri

Livrarea produselor se realizeaza in doua zile lucratoare pentru comenzile plasate pana in ora 15:00  si in a treia zi lucratoare pentru comenzile plasate dupa aceasta ora. Mai multe detalii aici

Care sunt modalitatile de plata? 

Picturile comandate pe site-ul www.picturi-arta.ro pot fi platite prin transfer bancar, plata prin card sau pot fi platite la livrare in sistem ramburs. Mai multe detalii aici.  

Pot sa returnez o pictura ?

Dacă doriţi să returnaţi un produs din orice motiv, conform O.G. 130/2000 puteţi să o faceţi in termen de 10 zile lucrătoare de la receptionarea acestuia. Returnarea produselor se va face la adresa noastra din factura fiscala primita de dvs in colet, in ambalajele originale  sau similare care sa asigure transportul in conditii de siguranta a produselor fragile si fara ca picturile sa fie deteriorate sau sa prezinte modificari.  Mai multe detalii aici.

Care sunt dimensiunile picturilor vandute?

Dimensiunile fiecarei picturi le gasiti in detaliul fiecarui produs si sunt exprimate in cm. Ex: 120 x 90 cm.  

Cine suporta cheltuielile de livrare? 

Pentru comenzile pana in 400 de RON cheltuielile de livrare si ramburs sunt suportate de catre client. Pentru comenzile incepand cu 400 RON cheltuielile de transport sunt suportate de catre www.picturi-arta.ro. 

Am cumparat mai multe picturi. Sunt fidelizat? Pot obtine un discount?

Pentru adevaratii pasionati, am conceput un program atractiv de fidelizare. Astfel, atunci cand rulajul dvs total din 'Istoric comenzi'  depaseste 1000 RON, veti avea implicit un discount de 5% pentru toate produsele comandate acum si pe viitor. Daca insa rulajul dvs din 'Istoric comenzi' depaseste 5000 RON, veti avea implicit un discount de 10% pentru toate produsele comandate acum si pe viitor. 

Nota: Fidelizarea pe baza rulajelor totale se poate face doar pentru clientii care folosesc un cont utilizator, adica pentru cei ce se inregistreaza pe site-ul nostru si care fac comenzile prin logarea pe conturile utilizator. 

 

Cum pot cauta un anumit produs in magazin? 

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile. De asemenea va puteti cauta pictura dorita folosind filtrele de categorii si pret din partea stanga a site-ului. 

Sunt persoana juridica. Pot cumpara? 

Da, www.picturi-arta.ro onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda. 

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea de facturare ? 

Daca realizati o comanda fara a folosi un cont utilizator, la finalizarea comenzii va trebui sa completati manual datele de facturare si datele de livrare daca acestea difera de cele de facturare. Daca realizati o comanda folosind un cont utilizator, aveti posibilitatea de a selecta de la crearea contului o adresa de livrare diferita de cea de facturare, sau puteti modifica datele de livrare la finalizarea comenzii modificand manual doar datele de livrare apasand butonul 'Modifica date' ca in imaginea de mai jos. Nota:  Aceasta optiune poate fi folosita si cand faceti un cadou unei persoane dragi.  


Administrarea contului de client 

Cum pot sa imi deschid un cont utilizator pe site-ul www.picturi-arta.ro? 

Pe site-ul www.picturi-arta.ro va puteti deschide un cont de utilizator folosind butonul 'Inregistrare' ,  buton situat in partea stanga sus a site-ului.

Prin deschiderea unui cont utilizator, veti furniza datele de facturare si datele de livrare daca acestea sunt diferite. Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.picturi-arta.ro. Vezi si politica de confidentialitate aici

 

Am uitat parola contului. Cum procedez? 

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina ' Acces cont'

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu? 

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea 'Contul meu'

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara? 

Pentru a face cumparaturi pe acest site, nu este neaparat necesar dar este de preferat sa va creati un cont de utilizator. Daca v-ati creat un cont utilizator, la finalizarea comenzii datele dvs de facturare si datele de livrare sunt automat preluate din aceasta sectiune. Daca nu v-ati creat un cont utilizator dar doriti sa finalizati o comanda acest lucru este posibil. In aceasta situatie, la finalizarea comenzii veti introduce dvs manual datele de facturare si cele de livrare daca acestea sunt diferite.  Nota: Avantajul deschiderii unui cont utilizator este acela ca in sectiunea 'Istoric comenzi' veti putea vizualiza oricand desfasuratorul complet al comenzilor dvs si mai mult decat atat, puteti beneficia de anumite discounturi in functie de rulajul cumulat al comenzilor dvs. Rulajul cumulat se bazeaza exclusiv pe desfasuratorul existent in 'Istoric comenzi'.


Pot modifica o comanda lansata? 

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea 'Istoric comenzi'

Pot afla informatii despre comenzile anterioare? 

Daca aveti un cont utilizator puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea 'Istoric comenzi' dupa logarea in contul dvs. 

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez? 

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.