Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care v-ati creat deja un cont de utilizator va puteti loga in acest cont iar datele personale de facturare si datele de livrare se vor complecata automat. In cazul in care sunteti client nou, aveti posibilitatea sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina sau puteti sa completati manual datele de facturare si cele de livrare.  Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru livrare sunt diferite de informatiile pentru facturare, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru livrare si introduceti informatiile dorite.

Nota: Doar comenzile finalizate prin logare in cont utilizator va ofera memorarea istoricului dvs de achizitii pe acest site si indexarea rulajului cumulat care va poate ajuta la achizitionarea produselor noastre la preturi preferentiale pe baza programului de fidelizare.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.